Η Frouzakis Glass δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού από το 1984 και έχοντας την απόλυτη εμπειρία στον χώρο κύριο μέλημά της αποτελλεί η άμεση και κυρίως σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της. Επιπλέον, η υψηλή ποιότητα των υλικών, η αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία όπως και η πιστοποίηση CE σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές παρέχουν στους πελάτες μας τη σιγουριά, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη πάνω στην οποία βασίστηκε και συνεχίζει να βασίζεται η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.  

Χωρίς να επαναπαυόμαστε συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να προχωράμε βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας σταθερά και μεθοδικά. Η εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα καθώς και το υπόλοιπο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως επίσης και μια φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση και επικοινωνία, κάτι το οποίο είναι για εμάς εξίσου σημαντικό.

Αυτό επετεύχθη:

A) Mε την υπερσύχρονη γραμμή κοπής που έχει εξοπλιστεί η παραγωγή μας που δίνει την δυνατότητα αυτόματης φόρτωσης υαλοπινάκων μέσα από τελευταίας τεχνολογίας ραφιέρα, με συνολική δυναμικότητα κοπής 1000m² / 8ωρο

B) Mε αυτόματη γραμμή παραγωγής θερμοηχομωνοτικών υαλοπινάκων διπλής υάλωσης. Έτσι επιτυγχάνουμε το 100% των προδιαγραφών των ενεργειακών κρυστάλλων LOW-E για την διπλή υάλωσή τους.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός είδους υαλουργικές εργασίες σε όλη την Ελλάδα.

  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle

© 2017 Frouzakis Glass